UCDigitalis >
POMBALINA >
Partes e Capitulos - documentos parcelares (temp) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316.2/34047

Title: Luis da Câmara Cascudo e a ementa portuguesa: a contribuição de Portugal na construção do pensamento sobre a cozinha brasileira
Other Titles: Luís da Câmara Cascudo and the portuguese ementa: contribuition from Portugal for the construction of a brazilian cuisine thought
Authors: Algranti, Leila Mezan
Asfora, Wanessa
Centro de Estudos Clássicos e Humanísticos da Universidade de Coimbra, ed. lit.
Issue Date: 2014
Publisher: Imprensa da Universidade de Coimbra
Annablume Editora
location : Coimbra
URI: http://hdl.handle.net/10316.2/34047
ISBN: 978-989-26-0886-0 (PDF)
Appears in Collections:Partes e Capitulos - documentos parcelares (temp)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo11.pdf5.76 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo11.pdf2.pngGenerated Thumbnail2369.87 kBimage/pngView/Open
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo11.preview.pdfGenerated Preview913.47 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.