UCDigitalis >
POMBALINA >
Partes e Capitulos - documentos parcelares (temp) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316.2/34038

Title: O contributo das fontes paleográficas para o estudo da história da alimentação: o caso do livro de superintendência de cozinha do Real Colégio de São Pedro de Coimbra (séc. XVII)
Other Titles: The contribution of paleographic sources for the study of history of food: The case of the Food’s Superintendent Book of the Real Colégio de São Pedro de Coimbra (XVII century)
Authors: Cândido, Guida
Centro de Estudos Clássicos e Humanísticos da Universidade de Coimbra, ed. lit.
Issue Date: 2014
Publisher: Imprensa da Universidade de Coimbra
Annablume Editora
location : Coimbra
URI: http://hdl.handle.net/10316.2/34038
ISBN: 978-989-26-0886-0 (PDF)
Appears in Collections:Partes e Capitulos - documentos parcelares (temp)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo9.pdf8.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo9.pdf2.pngGenerated Thumbnail2369.87 kBimage/pngView/Open
EnsaiosPatrimónioAlimentar_artigo9.preview.pdfGenerated Preview913.81 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.