UCDigitalis >
POMBALINA >
Partes e Capítulos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316.2/45231

Title: De “caldos esforçados” e “receitas para doentes”. Culinária e Saúde no Portugal Moderno (sécs. XVI e XVII)
Other Titles: Tituloalternativo:From “reinforced broths” to “recipes for patients”. Culinary and Health in Modern Portugal (16th and 17th century)
Authors: Gomes, João Pedro
Issue Date: 2018
Publisher: Imprensa da Universidade de Coimbra
location : Local:Coimbra
URI: URI:http://hdl.handle.net/10316.2/45231
ISBN: ISBN:978-989-26-1718-3
ISBN:978-989-26-1721-3 (PDF)
ISSN: ISSN:2183-6523
Appears in Collections:Partes e Capítulos

Files in This Item:

File Description SizeFormat
De “caldos esforcados” e “receitas para doentes.pdf2.pngGenerated Thumbnail2978,95 kBimage/pngView/Open
De “caldos esforcados” e “receitas para doentes.preview.pdfGenerated Preview1,17 MBAdobe PDFView/Open
De “caldos esforcados” e “receitas para doentes.pdf1,46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.