UCDigitalis >
IMPACTVM >
Artes e Humanidades >
Revista de História da Sociedade e da Cultura >
Revista de História da Sociedade e da Cultura vol. 16 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316.2/40961

Title: Cozinhar “á Portugueza” com Lucas Rigaud: identidade alimentar portuguesa no Cozinheiro Moderno
Other Titles: Tituloalternativo:Cooking “á Portugueza” with Lucas Rigaud: portuguese food identity in the Cozinheiro Moderno
Authors: Gomes, João Pedro
Issue Date: 2016
Publisher: Imprensa da Universidade de Coimbra
location : Local:Coimbra
URI: URI:http://hdl.handle.net/10316.2/40961
ISSN: ISSN:1645-2259
ISSN:2183-8615 (digital)
Appears in Collections:Revista de História da Sociedade e da Cultura vol. 16

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Cozinhar a Portugueza com Lucas Rigaud.pdf2.pngGenerated Thumbnail2105,59 kBimage/pngView/Open
Cozinhar a Portugueza com Lucas Rigaud.preview.pdfGenerated Preview3,44 MBAdobe PDFView/Open
Cozinhar a Portugueza com Lucas Rigaud.pdf3,76 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.